Djävla hycklare!

Nu får vi läsa i media om en muslim som nominerats, och tillåtits tillträda en plats som  nämndeman, trots sina unkna islamska åsikter att homosexualitet är synd och skam och strängeligen förbjudet enligt koranen. Det kan till och med leda till dödsdom, och då speciellt för den man som råkat ut för våldtäkt av en annan man.  Våldtäktsmannen räknas alltså inte som homosexuell??

”Chibli får vara kvar eftersom han inte uttalat några personliga åsikter utan ”refererat till Koranen”. Han har gett ett gott intryck säger lagmannen Eva Wendel Rosberg.”

Det har skrivits en del om sverigedemokrater som uttalat sig om homosexualitet. Speciellt i den hycklande, oseriösa s.k. demokratiska tidskriften Expo. Då visar det sig vara något helt annat än när muslimer uttalar sig om samma sak, fast då i mycket värre termer än nämnda sverigedemokrater. För mig är ovanstående muslimska förhållningsregler många gånger värre än ett uttalande om att ”homolobbyn vill göra homosexualiteten till norm”, samt att skicka länkar till en historiker för att få dennes synpunkter på vissa människors ifrågasättande av förintelsen. Detta ledde till att en sverigedemokrat blev fråntagen sin nämndemansplats. Ingen myndighet har sett sig föranlåten att ta parti för denne utan han har själv överklagat beslutet. Är det inte fantastiskt hur ”jämlikt” vi svenskar behandlas?
Expo

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s