Vad i helvete har dom för sig….?

Ja, inte i banken efter tre då utan i Sverige. Våra parlament består tydligen till största delen av egoistiska, fräcka djävlar som enbart är intresserade av egen vinning.  Att de klarar sig undan med detta måste väl bero på att resten av befolkningen är ett gäng idioter som i sin enfald och egoism inte bryr sig ett dugg om vad som utspelas i vårt land idag. Om de också hade en aning så skulle de förmodligen skita blankt i det eftersom det inte sker direkt under deras eget fönster.

Trots den urusla undervisning som länge bedrivits i våra skolor så  finns det väl ändå några som är läskunniga och av dessa finns kanske en liten klick, förutom sverigedemokrater och några till då, som faktiskt bryr sig om att åtminstone ta reda på hur det står till. Om de se´n fattar något av det de ser och hör på tv eller radio, eller tar sig en funderare på om det möjligtvis behöver göras något åt saken, kan man ju fundera över.

De flesta har väl i alla fall vid det här laget snappat upp att det till Sverige hela tiden kommer s.k. flyktingar och att många av dessa är barn som inte har några anhöriga. Dessa tar vi naturligtvis hand om på bästa sätt eftersom de, p.g.a. sina lidanden, måste omhuldas mycket mer än våra egna. Kosta vad det kosta vill! Det är så synd om dessa små pojkar, ja det är nu så att det i stort sett är bara pojkar som kommer hit. Varför det inte är lika synd om flickorna i de eländiga hemländerna har jag ingen aning om men det är i alla fall ytterst få av dem som kommer hit.

Nu börjar det emellertid bli lite synd om pojkarna här i Sverige också för våra stygga myndigheter börjar dra in på deras förmåner. Detta beror nog på stygga svenska arbetare som inte längre kan skrapa ihop till allt som de behöver. Detta ställer ju till en hel del problem för dessa stackars pojkar. Så här säger en av de illa behandlade barnen som kommit hit från krig och elände och inte har någon enda anhörig i världen:
– I fjol fick vi till skillnad från förr inte resa till hemlandet och hälsa på familjen. Migrationsverket frågade mig då varför jag inte rest, vilket jag måste för att senare kunna ta hit familjen.

Åh vad det är synd om dem! Inte får de hälsa på den obefintliga familjen och inte ta hit den heller.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s